malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

Wat is een betonlook gietvloer?

itemid166-id35Gietvloeren is een algemene term en kan meerdere betekenissen hebben. Zo heb je bijvoorbeeld anhydriet gietvloeren, cementgebonden gietvloeren zoals een beton gietvloer en betonlook gietvloeren. De betonlookvloerheeft echter niets te maken met de eerder genoemde gietvloeren.

De betonlook gietvloer bestaat uit 2 soorten grijstinten die met elkaar worden gemengd. Door de vleug die ontstaat door het niet volledig mengen van twee kleuren, creeer je de betonlook. De techniek van het mengen van 2 kleuren, wordt bij MALVA mixx genoemd.

Als de PU wordt gegoten kan er al naar gelang de spaanbewegingen een resultaat worden bereikt wat kan variëren van heftig tot heel rustig. Dit effect is in de gietvloerenbranche, naast betonlook, soms ook wel bekend als pasta, urban velvet, of betonflame.

In alle gevallen betreft het dus een mix van meerdere (meestal 2) grijstinten. Deze betonlook gietvloeren zijn heel esthetisch en kunnen in elk interieur worden toegepast.

Algemeen kan worden gesteld dat de industriële vloer een verschuiving heeft gemaakt naar het modern en strak interieur en daarmee een designvloer is geworden. Een betonlook vloer is dan ook perfect te combineren met verschillende accessoires.

Omdat u meer met minder wilt, daarom kiest u voor een gietvloer.

In onze showroom kunnen wij u uitgebreid kennis laten maken met alle facetten van gietvloeren en kunt u ook de verschillen in kwaliteit ontdekken. We hebben volop referentieadressen die eventueel kunnen worden bezocht. Op deze manier krijgt u een nog betere indruk. En misschien doet u nog wel ideeën op ook.