malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

Kleurechte gietvloeren

Kunstvloeren zijn te verkrijgen in allerlei variaties. PU gietvloer, Epoxy gietvloer, betonlook, mono kleuren, artwerken en er zijn nog zoveel meer mogelijkheden met gietvloeren. En het belangrijkste is dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw mooie vloer.

Epoxy en PU gietvloer

Aanvankelijk werden kunstharsvloeren ontworpen als industrievloeren en bedrijfsvloeren. Deze naadloze, gegoten vloeren moesten namelijk bestand zijn tegen vloeistoffen, chemicaliƫn, zware belastingen, eznovoorts. De kunststof gietvloer werd ontwikkeld in verschillende types met verschillende eigenschappen. Er zijn twee basistypes kunstharsvloeren:

 • Epoxy gietvloer
 • Polyurethaan gietvloer (kortweg pu gietvloer)

Het belangrijkste onderscheid tussen deze twee kunstharsvloeren is de hardheid van de kunststof gietvloer. Epoxyvloeren worden vooral gebruikt als industrievloer, terwijl pu vloeren vooral als naadloze gietvloeren worden gebruikt in sporthallen. Het laatste decennium worden kunstharsvloeren ook gevraagd door particulieren. Dit vooral voor het strakke design en de vele mogelijkheden van deze kunststof gietvloer.

 kleuren-gietvloer-basf

Kwaliteit Gietvloer

EP (epoxy) en ook de meeste typen PU (polyurethaan) zijn echter vaak niet kleurecht! Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van de gietvloeren.
Wij werken al jaren met een UV resistent en dus niet verkleurend type PU van BASF. BASF geeft hier maar liefst 10 jaar garantie op. Oprecht trots mogen wij ook melden dat wij zijn benoemd tot voorkeursleverancier van BASF.

 

Kleuradvies

Met onze jarenlange evaring in Gietvloeren en kleuren en als echte designliefhebbers, kunnen wij altijd een adviserende rol spelen in uw keuze voor een Gietvloer. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom die elke zondag geopend is.