malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

Nieuwe vloer op wasplaats

 

RafKoorenmansRecentelijk is er een uitzonderlijke vloer in gebruik genomen op de wasplaats bij Raf Kooremans. Deze speciale gietvloer is door MALVA bvba uit Poppel ontwikkeld in samenwerking met BASF.

 

Stable Floor

De vloer wordt door MALVA op de markt gebracht onder de naam ‘stable floor’ ook wel stalvloeren genoemd. Deze gietvloer heeft enkele bijzondere eigenschappen.

 

Bijzondere eigenschappen

Opgebouwd uit 5 onverslijtbare componenten, naadloos, uitzonderlijk vlak maar toch antislip, zijn enkele kenmerken die de vloer uitermate geschikt maken voor toepassing in bijvoorbeeld een wasplaats

Het is haast ongelofelijk om te constateren dat de uitermate flexibele vloer zo goed bestand is tegen het harde staal van de hoefijzers. Zelfs een paard, wat extreem met de hoeven aan het trappen is omdat het kenmerkende geluid maar niet ‘komt’, is niet in staat de ‘zachte’ vloer te beschadigen.

 

Raf is zeer tevreden

In het geval van Raf was de wasplaats reeds gemaakt en liet weten het bestaande afschot graag te willen behouden. Raf is van mening dat MALVA in alle facetten een absolute topscore heeft weten te bereiken.

Dit komt goed uit, want het ligt precies in lijn met de doelstelling van MALVA.