malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

Gietvloeren zijn hufterproof!

Inmiddels is het getest, de Malva Gietvloeren zijn hufterproef! En om die reden heeft Gemeente Ravels ermee ingestemd om onze gietvloeren te gaan gebruiken in het jeugdlokaal.

 

De gietvloer voorkomt valpartijen

Nadat MALVA bvba enkele jaren terug een proefstuk had aangeboden welke vervolgens uitgebreid is getest, heeft de gemeente Ravels ingestemd om een subsidie te verlenen voor het 'behandelen' van de tegelvloer in de ruimten van VZW Jeugdlokaal Poppel. Deze tegelvloer was erg glad en dit was bij feesten en partijen regelmatig de oorzaak van valpartijen.

 

Mooi en veilig met "vlokkenloer"

Door de tegelvloer te ontvetten en met diamant te schaven kon een eerste epoxy schraplaag worden aangebracht om de voegen te egaliseren. Door de tweede laag vol en zat in te strooien met PU chips, werd een decoratief effect bereikt. De 'vlokkenvloer' is daarna nog nabehandeld met een zeer sterke flexibele coating, die de vloer slijtvast maakt. Het resultaat is een vloer die bestand is tegen 'heftige' feestjes en bijdraagt aan de veiligheid van de bezoekers door het meer stroeve karakter, terwijl er toch nog op kan worden gedanst.