malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

Gietvloeren van BASF zijn groen

MALVA introduceert een noviteit op het gebied van gietvloeren. Het betreft de nieuwste milieuvriendelijke ontwikkeling in samenwerking met BASF. De MALVA Mastertop+, een duurzame gietvloer waarvan alle grondstoffen, van olie tot eindproduct, volledig worden hergebruikt.

 

Gezond met MALVA Gietvloeren

ART-Kinderkribbe005Met de MALVA Mastertop+ garandeert MALVA een vloer die vrij is van VOS (vluchtige organische stoffen). Hierdoor is een gezonde leefomgeving veiliggesteld. Deze vloer bestaat niet alleen uit verantwoorde en herwinbare ingrediƫnten,ook zijn deze geproduceerd door het meest duurzame chemische bedrijf wereldwijd, BASF. Met het behalen van het internationale AgBB certificaat voldoet de MALVA Mastertop+ aan alle normen die gesteld worden aan producten met een lage emissie en is hiermee een verantwoorde keuze! MALVA Mastertop+ is een hoog flexibele, UV resistente polyurethaan vloer.

 

Voordelen Gietvloer

Grote voordelen zijn contactgeluiddemping, minder krasgevoelig en niet verkleurend door UV straling. De gietvloer kan zowel in uni- als mengkleuren worden gerealiseerd. Het kleurenpallet is zeer uitgebreid, vrijwel ieder tint is te maken, van naturel grijs tot aan een vrolijke, felle kleur. Daarnaast is de vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming of koeling. Ook bij renovatie is een gietvloer een goede keuze. Deze kan, indien nodig, direct over een tegelvloer worden geplaatst zonder sloopwerkzaamheden en kosten. Met zijn minimale dikte van 3 mm vormt dit geen enkel probleem in een bestaand interieur.

 

Voorkeursleveransier BASF Gietvloeren

MALVA bvba is al jaren door BASF gecertificeerd als 'Preferred Applicator'. Dit betekent dat Malva alle vloeren plaatst volgens het kwaliteit- en milieumanagement systeem.