malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

De Prijs en kwaliteit verhouding bij Gietvloeren

kwaliteit gietvloerVloerafwerkingen zijn er in verschillende varianten te vinden. U kunt er voor kiezen deze zelf te plaatsen. Speciaalzaken in vloeren gaan zeer professioneel te werk en kunnen u vakkundig informeren en adviseren. Deze vakmensen kunnen ook de plaatsing van het materiaal verzorgen.

Vloerafwerking prijs en kwaliteitsverschillen

Bij een tegel-of parketvloer is het bekend dat er een prijs/kwaliteit verschil is. Zowel in vakkundigheid van plaatsers, als de kwaliteit van het product. Zo kun je hard houten vloeren hebben maar er is ook een keuze voor een goedkopere variant zoals laminaat. Zo is het bij een gietvloer niet anders. Er zijn showrooms waar u zich kunt laten informeren over de diverse systemen en kleuren.

BASF Gietvloeren specialist

Wij als MALVA-gietvloeren zijn een van de weinigen die gespecialiseerd zijn in gietvloeren met BASF-producten. Wij adviseren en informeren u over alles wat te maken heeft met de diverse kunststof systemen van Polyurethaan en Epoxy. Natuurlijk bezorgen wij u een vrijblijvende offerte. Als Malva-team komen wij de vloer zelf bij u plaatsen daarom kunnen wij ook de kwaliteit garanderen.

Nieuwsgierig naar onze Gietvloeren?

Onze showroom vindt u aan de Tilburgseweg 26, net over de grens van BelgiĆ« in Poppel. U bent iedere zondag van harte welkom tussen 12.00 en 17.00u of op afspraak als u dat beter uitkomt. U kunt ons alles vragen over gietvloeren en wij laten u de verschillen voelen aan de hand van losse monsters, onder het genot van een lekker warm kopje koffie, thee of anders,.

Laat u goed informeren, want als u kiest voor een duurzame kunststof gietvloer wilt u toch dat deze na 20 jaar of meer nog steeds naar wens is.

Laat u ook inspireren op Facebook