malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

Over MALVA Gietvloeren

Allereerst bieden wij een uitgebreid advies, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste bij uw wensen past. Wij zullen heel goed naar uw wensen luisteren, om zodoende te kunnen voldoen aan uw verwachtingen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven. Bent u nieuwsgierig geworden, dan mag u altijd cntact met ons opnemen. Ook kunnen we u desgewenst, in contact brengen met relaties die ervaring hebben met onze vakbekwaamheid.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in gietvloeren. Een gietvloer wordt op maat voor de klant gemaakt en alles is mogelijk. Malva Gietvloeren is gevestigd tussen Amsterdam en Brussel. Wij concentreren ons met name op de Belgische en de Nederlandse markt. Maar we hebben de kennis en ervaring in huis om ook internationaal te opereren. Gedurende de jaren heeft MALVA zich gepositioneerd als een partner met veel ervaring, creativiteit en niet onbelangrijk, betrouwbaarheid.

Wij werken alleen met de allerbeste materialen en we hebben een bijzonder kritisch oog voor detail. Dit zorgt er voor dat u bij ons de juiste keuze maakt en de allerbeste kwaliteit krijgt.

Gietvloeren zijn te vergelijken met een keuken van een restaurant. Net als in een restaurant zijn er grote verschillen in de kwaliteit van de basisingrediënten, maar ook als een kok de beschikking heeft over de beste ingrediënten is een kok nog geen chef-kok.

Met onze kwaliteitsproducten, onze kennis en creativiteit streven wij er naar een 3 sterren restaurant te zijn onder de Gietvloeren leveranciers.

Wie zijn onze klanten?

Wij hebben grote groep klanten, naast particuliere klanten werken wij ook met architecten en ontwerpers. Onze klanten hebben affiniteit met klasse en stijl en kiezen voor ‘less is more’.

Bent u een bedrijf, of wilt u als particulier graag meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op.