malva-gietvloeren-logo

 • praktische-gietvloer.JPG
 • school-gietvloer.jpg
 • sier-gietvloer.jpg
 • woonkamer-gietvloer.jpg

Vraag hier informatie aan!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw nieuwe gietvloer wensen.

 1. Naam*
  Vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mail*
  Vul a.u.b. uw emailadres in
 3. Telefoon*
  Ongeldige invoer
 4. Soort vloer*
  Maak aub een keuze
 5. Ongeldige invoer

Onderhoud en reiniging van gietvloeren

Het is belangrijk om aandacht te hebben voor uw vloer om daarmee de levensduur te verlengen. Wees binnen de eerste week voorzichtig met het plaatsen van (zware) meubelstukken en verschuif deze niet. Gebruik vilt of Teflon doppen onder de stoelen bijvoorbeeld. Meer informatie hierover vindt op www.floorfriendly.nl . Vul bij eventuele bestellingen de kortingcode 2382#26 in.

De eerste 2 weken, nadat de vloer is geplaatst, reinigt u de vloer op een ‘droge’ manier. (stofzuigen – swiffer) Gebruik in deze periode geen water. In deze periode zal zich een (onzichtbare) huid vormen die eenvoudig weggenomen kan worden door de vloer na 2 weken te schrobben met het aanbevolen product om deze huid te verwijderen. U kan dit met de hand doen of met een schrobmachine. U zal tevens merken dat stofdeeltjes ook direct verwijderd zijn.

Voor droge stof, vuil, en haren gebruikt u een stofzuiger. Bij het knoeien van wijn, koffie en thee neemt u de vlekken dezelfde dag nog weg met koud water. Meer informatie over specifiek onderhoud vindt u op www.clean-care.nl .

Volg de handleiding van de leverancier als u een reinigingsmachine gebruikt.

Voor huishoudelijk gebruik volstaat een reiniging met koud water al of niet met een hiervoor geschikt onderhoudsproduct. Gebruik in geen geval zeephoudende reinigingsmiddelen.

Schrob de vloer grondig en spoel daarbij de vloer goed met water na. Neem het afvalwater weg en wring de dweil regelmatig uit als u deze gebruikt.
Als u vindt dat de vloer moeilijk te reinigen is kan dit de volgende oorzaken hebben:

 • Verkeerd reinigingsproduct
 • De huid, die zich in de eerste 2 weken heeft gevormd, is niet verwijderd
 • Er is met warm water gereinigd waardoor kalkvorming ontstaat.

Voor meer informatie over producten en diensten kunt u contact met ons opnemen.